Preview: Rabbids 3D

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Nintendo 3DS is inmiddels uitgekomen in Japan en was al binnen 24 uur uitverkocht. Dat belooft heel wat voor Europa. Begin februari ben ik samen met Wouter naar het Kick-Off event geweest.

Het is een smet
De game die ik daar onder ogen kreeg was Rabbids 3D. Je weet wel, de game van de irritante konijnen. 'BWAAAHH!'
Het doet me meteen weer denken aan Miranda die destijds bij ons de PR deed en die helemaal bezeten was van die krengen.

Heb je even de tijd?
In Rabbids 3D vallen de Rabbids opnieuw de mensenwereld binnen en veroveren ze de geschiedenis. Dit gebeurt nadat ze een museum binnenvallen en daar een tijdmachine ontdekken. Oeps! 'BWAAaAHH'

Zoals je misschien niet weet, maar wel verwacht, maken de konijnen er weer een heerlijk zooitje van. Je duikt in het verleden en brengt een bezoekje aan verschillende tijdperken in de geschiedenis, waaronder het oude Egypte, compleet met piramides, tot de Franse revolutie.

Het spel bevat voldoende content om behoorlijk wat tijd mee te doden. Zo kun je je Rabbid voorzien van wel 45 verschillende kostuums uit onze geschiedenis, waaronder een Drie Musketiers-pak of het pak van Napoleon.

Wat is 'BWAaaaaaaaaaaHH' driedimensionaal?
Je speelt de game van opzij in 2D-perspectief, maar door de toevoeging van 3D zal de achtergrond veel meer diepte hebben.

Voorlopig oordeel:
Ga terug in de tijd met de knotsgekke, humoristische en soms wel wat vermoeiende Rabbids.
Rabbids 3D is een leuke game voor jong en oud, vol humor en plezier. Een game die je zeker in de gaten moeten houden. 'BWAAAaaHH'

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer