De Kwestie: Wut up met Skyrim-DLC Dawnguard?

Geplaatst: 7 augustus 2012 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe week betekent een nieuwe poll. Of ja, correctie, om de twee weken betekent een nieuwe poll. We zitten nu dik in de zomervakantie en de krachten zijn weer opgeladen door al het relaxen en feesten. De stress was even weg en ook Gameliner stond even op een laag pitje. Uiteraard had je nog wekelijks je nieuws en artikelen, maar het gameseizoen was voorbij en ook GamelinerTV was eventjes van de radar. Echter komen we steeds dichterbij het punt waarop alles weer in één klap aangaat: de gamescom. Eén van de interessante beursen ter wereld als het aankomt op nieuwtjes en geruchten. Maar voordat het zover is hebben we weer een nieuwe stelling!

In de vorige poll was de gamescom (hoe toepasselijk) zelf naar voren gekomen. Wat vinden wij, de gamers, daar nou van? De helft, en daarmee het grootste deel van de stemmers, vindt dat het dit jaar minstens quitte speelt met vorig jaar. Niet kleiner en dus ook niet groter. De andere stemmen zijn verdeeld over de drie overige opties, met als uitschieter de stelling 'de nadruk ligt te veel op de verkopen, niet op de games zelf'. Die kreeg 25% van de stemmen.

Maar genoeg gamescom, want er is nog anders nieuws. Zo is de eerste DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim laatst uitgekomen voor de Xbox 360 en voor pc. De DLC gaat door het leven als 'Dawnguard' en wordt goed ontvangen. Variatie, actie en een slik verhaal. Het enige probleem: hij is er nog niet voor de PlayStation 3. Er is zelfs nog helemaal niets bekend over het andere platform. Ja, dat het eraan komt. Maar that's it. Geen release, geen prijs of status van de ontwikkeling. Tijd voor onze mening dus.

Laat even weten voor welke optie je hebt gekozen en waarom. Zoek daarna je kompanen op. Misschien krijg je anderen wel mee in je mening!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls V: Skyrim

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 november 2011

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Beste game van 2011

Lees meer