Giveaway: Win vrijkaartjes van Mortal Engines

Vanaf 6 december is Mortal Engines te zien in de Nederlandse bioscopen en dat moeten we natuurlijk vieren. En als Gameliner een feestje geeft, dan komen daar natuurlijk goodies aan te pas. Die jij dan weer kan winnen.

Mortal Engines is een verfilming van het boek van Philip Reeve en wordt geproduceerd door Peter Jackson. De film, die geregisseerd wordt door debuterend regisseur Christian Rivers, vertelt het verhaal van een post-apocalyptische wereld als gevolg van een zestig minuten durende nucleaire oorlog. Bijna de hele wereld is vergaan en mensen zochten hun toevlucht in de grote steden. Deze steden zijn omgevormd tot voertuigen, maar er is nauwelijks brandstof te vinden. De rijdende steden voeren oorlog met elkaar voor de laatste grondstoffen. Tom Natsworthy (gespeeld door Robert Sheehan) kruist het pad van Hester Shaw (gespeeld door Hera Miller) en dat heeft grote gevolgen.

Omdat de film bijna in de bioscopen draait, mogen wij een leuk prijzenpakket weggeven. Dit pakket bestaat uit een powerbank, een sjaal, een mooie sweater en twee kaartjes voor de film. Je kan dus geheel in stijl naar de film Mortal Engines zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij van je telefoon het niet overleeft. Want je wilt natuurlijk wel direct na de film je ervaringen kunnen delen. Kans maken op dit te gekke prijzenpakket is simpel. Beantwoord de volgende vraag via de mail. Het meest originele en leuke antwoord wordt door ons uitgekozen als winnaar. Vaste gezichten op Gameliner hebben uiteraard een streepje voor.

In welke stad zou jij het liefst willen schuilen voor de zestigminutenoorlog?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?