Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Giveaway: Win Rampage op Blu-ray of dvd

De film Rampage is gebaseerd op de gelijknamige game van Midway Games uit 1986 en draaide in april in de Nederlandse bioscopen. In de actiefilm vertolken Dwayne "The Rock" Johnson, Naomi Harris, Malin Akerman en Harvey Russell de hoofdrollen. Alles lijkt rustig totdat een gorilla genaamd George, een enorme wolf en een krokodil worden geïnfecteerd met een goedje dat op aarde terecht is gekomen dankzij megacorporatie Energyne. De drie beesten veranderen in gigantische monsters en vallen de stad Chicago aan.

Eerder gaven we een aantal lezers al de mogelijkheid om de film in de bios te checken, maar vanaf nu is het mogelijk om de film lekker vanaf de bank te checken. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, want nu maak je kans om deze film voor Blu-ray of dvd plus een t-shirt te winnen! Het enige wat je daarvoor moet doen is hieronder en elders op de website (behalve op andere prijsvragen) een reactie achterlaten. De leukste reacties maken kans op een Blu-ray of dvd van Rampage en natuurlijk dat bijbehorende t-shirt.

Deze prijsvraag is afgesloten, winnaar wordt benaderd

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

REACTIES

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?