Winacties: Win PES 2016

Geplaatst: 18 september 2015 14:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In samenwerking met de Japanse uitgever en ontwikkelaar Konami mogen wij een aantal exemplaren van PES 2016 weggeven. Het leuke van deze actie is dat jij mag kiezen voor welke platform je Pro Evolution Soccer 2016 wilt winnen.

Justin en Ruud waren op de gamescom met de game aan de slag geweest en kwamen enthousiast terug van de presentatie. Check onze videopreview van PES 2016 hier. Benieuwd naar het eindresultaat? Check hier onze zeer positieve review. Maar nu kun ook jij de game, voor de platform naar jouw keuze, winnen bij ons. Met de review is Ruud nog even bezig.

Om kans te maken op een PES 2016-exemplaar voor het platform naar jouw keuze, hoef je alleen maar hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter te laten:

Wat is jouw favoriete voetbalclub en waarom?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).
3. Laat ook meteen weten voor welk platform je de game wilt hebben in dezelfde reactie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer