Winacties: Win PES 2012-pakket met game van platform naar keuze

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Gameliner viert de release van de meest realistische voetbal-game op dit moment. In samenwerking met uitgever en ontwikkelaar Konami geven we een PES 2012-pakket, plus de game, van een platform naar keuze, weg.

Om kans te maken op deze prijs hoef je ons alleen maar te laten zien dat je een groot fan bent van voetbal en/of van de PES-serie.
Maak een foto van jezelf in het stadion van je favoriete club of een video van je PES-collectie en wie weet ben jij over twee weekjes de gelukkige winnaar van dit geweldige pakket!

Zet je foto of video hieronder in de reacties en de Gameliner-jury kiest de beste, leukste of meest originele inzending uit als winnaar. De prijsvraag loopt tot 19 oktober, dus je hebt even de tijd om wat te bedenken.

De spelregels zijn hier te vinden.

Succes!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer