Winacties: Win kaarten voor Ubi Summer Camp 2019

Geplaatst: 28 juni 2019 20:20
Aangepast: 27 december 2019 13:46

De zomer staat voor de deur en we hebben al wat bloedhete dagen achter de rug. Geen weer om te gamen zou je denken, maar daar denken wij en Ubisoft anders over. Wij mogen namelijk twee vrijkaartjes weggeven voor de Ubi Summer Camp 2019 dat op 8 augustus plaatsvindt.

Voor de vierde keer organiseert Ubisoft de Ubi Summer Camp en jij kan er bij zijn! Tijdens Ubi Summer Camp krijgt de winnaar de kans om samen met een vriend of vriendin langs te komen bij Ubisoft op kantoor! De avond staat in het teken van games en competitie, maar vooral veel plezier. Het kantoor wordt omgebouwd tot arcadehal met in elke hoek wel iets te doen. Geniet van een avondje gamen en win exclusieve goodies. Diner, snacks en drankjes zijn inbegrepen en natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis. Om kans te maken op deze te gekke prijs hoef je slechts antwoord te geven op de onderstaande vraag.

Met welke Ubisoft-game vul jij graag je vrije tijd?

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer