Winacties: Win Farmscapes voor de Nintendo 3DS

Geplaatst: 3 maart 2013 23:26
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Denda Games komt binnenkort met een nieuwe game voor de Nintendo 3DS, genaamd Farmscapes. De game mixt zoek & vind-, drie op een rij- en simulatie-elementen op een unieke manier samen.

De game heeft interactieve omgevingen die je zelf helemaal kunt inrichten op jouw manier. Het is een beetje vergelijkbaar met het immens populaire FarmVille op Facebook. De game zit daarnaast boordevol puzzels. Voor meer van dit soort spelletjes kun je terecht op de website van Denda Games.

Nu kun jij de komende week één van de vijf exemplaren van deze game bij ons winnen voor de Nintendo 3DS.

Om kans te maken op Farmscapes voor de Nintendo 3DS, hoef je ons alleen maar even te vertellen of je de game wilt hebben. Dit kun je doen door hieronder een reactie achter te laten.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARMS

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.