Giveaway: Win Everybody's Golf World Tour voor de PS3

Je kunt op Gameliner nog steeds Everybody's Golf World Tour voor de PlayStation 3 winnen. Je kunt deze prijs winnen door actief te reageren op onze nieuwsberichten.

Zorg dan dat je de komende week zoveel en zo origineel mogelijk reageert op onze nieuwsberichten want je kunt nog steeds een exemplaar van deze ijzersterke golfgame winnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?