Giveaway: Win een vet t-shirtpakket Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands bevat een gigantische open wereld en er zijn genoeg dingen om te doen. Zo is de kaart tot de nok toe gevuld met hoofdmissies, zijmissies en verzamelobjecten om te voltooien in Bolivia. Goed nieuws, want je kunt het hele weekend samen met je vrienden gratis aan de slag met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Het weekend duurt van 20 tot en met 23 september en is op alle platformen speelbaar.

In samenwerking met Ubisoft Nederland mogen wij een een t-shirtpakket weggeven. Het pakket bestaat uit twee verschillende t-shirts van Ghost Recon Wildlands. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Wat zijn de pluspunten van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands in onze review?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?