Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Giveaway: Win een The Division 2 survivalpakket

Vandaag is Tom Clancy's The Division 2 verkrijgbaar voor de console en pc. Het tweede deel speelt zich, in tegenstelling tot het eerste deel, in de straten van Washington DC af. Letterlijk in de achtertuin van de Amerikaanse president. Lees de review van The Division 2 van Timo hier.

In samenwerking met Ubisoft mogen wij een survivalpakket weggeven met daarin een cap, t-shirt (grijs), A3-poster en Gardening Kit van de game. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande vraag:

Wat is essentieel voor jou in een survival kit?

The Division 2 Giveaway

Mail je reactie naar prijsvraag@gameliner.nl De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. Als je ons volgt op Facebook en Instagram of geabonneerd op ons YouTube-kanaal dan maak je meer kans op het winnen van een prijs. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de giveaway is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze giveaway.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?