Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Giveaway: Win een prijzenpakket van Transformers: The Last Knight

Vanaf 21 juni draait Transformers: The Last Knight in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mogen we een aantal prijzenpakketten weggeven. Een prijzenpakket bestaat uit een drinkbeker, een reisschaakspel en een sleutelhanger. In Transformers: The Last Knight is Optimus Prime afwezig en is de mensheid in oorlog met de Transformers. Cade Yeager (gespeeld door Mark Wahlberg) doet er samen met Bumblebee en nieuwe bondgenoten alles aan om het conflict te beëindigen.

ontbrekende afbeelding

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Transformers: The Last Knight? Dat kan door simpelweg hieronder een reactie achter te laten.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?