Just Dance 2019

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft Paris
  • RELEASEDATUM 23 oktober 2018
  • PLATFORMEN Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Muziek, Party
  • GAMELINER SCORE -

Giveaway: Win een Just Dance 2019-pakket

Dansen is voor veel mensen een favoriete bezigheid. Of het nu de Weense wals is of de Floss, menigeen danst zich door de dag en nacht. Als jij ook zo iemand bent, let dan op. We geven namelijk een goodiepakket van Just Dance 2019 weg.

Dus heb jij de moves like Jagger? Doe dan zeker mee met onze prijsvraag. Just Dance 2019 zit namelijk weer boordevol lekkere hits om je heupen op te bewegen. Songs als Rythm of the Night van Ukraclub 90, I Feel it Coming van David Guetta en Daft Punk of de grote hit One Kiss van Dua Lipa en Calvin Harris zijn allemaal vertegenwoordigd in deze game. Om kans te maken op deze mooie prijs hoef je enkel de onderstaande vraag te beantwoorden.

Op welk nummer gaan bij jou de heupen los?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?