Winacties: Win een jaarabonnement van Xbox Live Gold

Geplaatst: 4 september 2015 18:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In samenwerking met Livekaart.nl mogen wij twee Xbox Live Gold-abonnementen weggeven voor een jaar. Dat bespaart je een heleboel pegels, want je hoeft een heel jaar lang geen nieuw abonnement aan te schaffen. Daarnaast komt Microsoft ook nog eens met een heleboel gratis games op de proppen om te downloaden voor Gold-leden.

Livekaart.nl

Op Livekaart.nl kun je Xbox Live-kaarten kopen voor Xbox One en de Xbox 360. Livekaart.nl verkoopt deze kaarten voor alle periodes, van 48-uur-proefabonnementen (twee dagen toegang tot alle mogelijkheden van Xbox Live), tot maximaal Xbox Live Gold 12 maanden. Je hoeft niet meer te wachten tot je code op de deurmat ploft en je na enkele dagen wachten weer online kan, want Livekaart.nl stuurt de code vrijwel meteen naar je e-mail. Wil je iemand een uniek cadeau doen? Dat kan ook, want op Livekaart.nl kun je tevens terecht voor Xbox Gift Cards.

Om kans te maken op een jaarabonnement voor Xbox Live Gold laat je hieronder jouw antwoord op de volgende vraag achter:

Waarom moet jij een Xbox Live Gold-abonnement winnen?

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Onze spelregels

1. Je wordt altijd per e-mail op de hoogte gebracht als je gewonnen hebt.
2. Over de uitslag van de actie/prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd (onderhandeld).

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer