Winacties: Win een gaaf Starlink goodiepakket

Geplaatst: 11 januari 2019 12:00
Aangepast: 18 januari 2019 21:32

Het gevecht rondom Atlas woedt al een tijdje. Starlink: Battle for Atlas kwam namelijk in oktober 2018 uit, maar voor wie er nog lang niet op uitgekeken is, hebben wij een te gek goodiepakket klaarliggen!

Onze Rudy wist dit galactische avontuur te waarderen met maar liefst 3,5 sterren. Heb jij net zo genoten van deze game? Of ben je van plan Starlink: Battle for Atlas binnenkort een kans te geven? Dan mag je dit goodiepakket natuurlijk niet missen. Het pakket bestaat uit een tas, een pet, een notitieboekje, een pen en drie buttons. Om deze prijs te kunnen winnen hoef je slechts één ding te doen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag en je dingt mee naar het goodiepakket.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starlink: Battle for Atlas

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

16 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer