Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Giveaway: Win een For Honor prijzenpakket

Deze week ging For Honor Season Two van start en dit vieren we door in samenwerking met Ubisoft een prijzenpakket weg te geven. Het prijzenpakket bestaat uit twee gevouwen posters, een gave sleutelhanger en een Viking Steelcase (zonder game). Het tweede seizoen van For Honor geeft alle spelers toegang tot twee nieuwe multiplayer maps, en de krijgers Shinobi en Centurion. Spelers met een Season Pass hebben direct toegang tot deze personages, terwijl de overige spelers ze vanaf dinsdag kunnen spelen voor 15.000 staal per stuk.

ontbrekende afbeelding

Wil je kans maken op het For Honor prijzenpakket? Dat kan door simpelweg hieronder een reactie achter te laten.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?