Winacties: Win een Far Cry 5-pakket

Geplaatst: 5 juni 2018 21:10
Aangepast: 15 juni 2018 00:33

Father Joseph Seed krijgt het in Far Cry 5 zwaar te verduren, maar in de nieuwste uitbreiding, Hours of Darkness, viert de man ook zijn zondag. We reizen namelijk af naar Vietnam, maar ook daar is het flink hommeles. Om te vieren dat we weer bezig kunnen met Far Cry 5, geven wij een goddelijk prijzenpakket weg!

In het prijzenpakket zit onder andere twee Far Cry 5-onderzetters, een cult vlag, en een Joseph Seed-pakket, bestaande uit het Book of Joseph plus een bril van ieders favoriete predikant. Maak kans op dit dikke prijzenpakket van Far Cry 5 door simpelweg een berichtje achter te laten. Zo makkelijk kan het leven soms zijn.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer