Fallout 76

  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 14 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Giveaway: Win een Fallout 76-pakket

De kans bestaat dat jij de laatste tijd veel hebt rondgelopen in de post-apocalyptische wereld van Fallout 76. Tijdens de vele uren die je daar vertoeft kun je natuurlijk wel wat leuke goodies gebruiken en daarom geven wij een Fallout 76 prijzenpakket weg.

Het pakket bestaat uit een Fallout 76 t-shirt, een drinkfles, twee pins, een foam duim en een masker. Een zeer gaaf pakket dus, maar je wil uiteraard weten wat je moet doen om kans te maken op deze prijs. De opdracht is simpel, beantwoord onderstaande vraag per mail. Het meest leuke en originele antwoord gaat er met de prijs vandoor. Gameliner fans hebben overigens een streepje voor, dus als je actief bent op onze website maak je extra veel kans.

Wat maakt jou zo S. P. E. C. I. A. L. dat jij dit prijzenpakket moet winnen?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?