Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 1 december 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Giveaway: Win een dik Rainbow Six Siege-pakket

Afgelopen week verscheen Operation Grim Sky als gratis uitbreiding voor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. De uitbreiding bevat een nieuwe map en twee gloedjenieuwe Operators. Dit keer geen geheel originele map, Hereford Base is namelijk een volledig aangepaste versie van het origineel uit 2015.

Om de lancering van deze uitbreiding te vieren mogen we in samenwerking met Ubisoft Nederland een vet goodiepakket weggeven. Het pakket bestaat uit: een pet, t-shirt en een Rainbow Six Siege-pin. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Welke score kreeg de basis game van Tom Clancy's Rainbow Six: Siege op Gameliner?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?