Winacties: Win een Bambook van World of Warships

Geplaatst: 20 december 2017 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Notitieboekjes zijn altijd erg handig en tof, vooral als ze een gamegerelateerde skin bevatten. Het is echter wel altijd de vraag of je hem daadwerkelijk gaat gebruiken, want ja vol is vol en dat is ergens ook wel weer zonde. Bambook zorgt er voor dat je al je huidige toffe notitieboekjes lekker leeg kan laten en hun toffe notitieboek voor altijd kan gaan gebruiken. Een Bambook is namelijk een notitieboek die je net als een Whiteboard kunt uitvegen en dus hergebruiken, hoe tof is dat?

Wij mogen een Bambook weggeven en man, wat een mooie want deze Bambook bevat een super vette World of Warships-cover. Om kans te maken op deze Bambook hoef je slechts een ding te doen, vertel ons in een reactie welke gamegerelateerde notities jij zou maken in deze Bambook. Zo maak jij kans op deze mooie prijs! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op een hoodie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer