Winacties: Win een Atomic Blonde giftbox

Geplaatst: 6 augustus 2017 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Wat krijg je als je Charlize Theron's verleidelijke persoon, vechtsporten en flink wat wapens combineert? Precies, Atomic Blonde. De nieuwe spionagefilm draait momenteel in de Amerikaanse bioscoop en de lovende recensies beloven veel goeds. Wanneer MI6-agente Lorraine Broughton (Theron) op een solo missie naar Berlijn wordt gestuurd, ontmoet ze de lokale dienstdoener, David Percieval (James McAvoy). Een probleem, de koude oorlog is in volle gang, een eenvoudige klus wordt het dus zeker niet!

Wil jij nou volledig in stijl naar de film? Dan hebben we hier een goedgevulde giftbox voor je klaarliggen. De giftbox bevat onder andere: een USB-stick, een sleutelhanger en een dikke zonnebril!

Wil jij je nou ook helemaal een badass MI6-agent voelen? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je wil meedoen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze giftbox!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer