The Elder Scrolls Online: Summerset

  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 21 mei 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE MMO, RPG
  • GAMELINER SCORE

Giveaway: Win Doom Wolf Mount voor The Elder Scrolls Online Summerset

Al sinds mei dit jaar is het mogelijk om The Elder Scrolls Online Summerset te spelen. Nu, ruim een half jaar later, staat de game nog steeds als een huis. Dit weekend kun je gratis met de game aan slag. Om dit heugelijke feit te vieren geven wij een aantal codes weg om een Doom Wolf Mount te unlocken in de game.

The Elder Scrolls Online geeft mensen de mogelijkheid om het continent Tamriel in de vorm van een MMORPG te ontdekken. Of dit nu als mens, elf of als beestachtig wezen is, het rondwanen in de grote wereld van The Elder Scrolls Online brengt altijd genoeg bezigheden met zich mee. Denk aan bepaalde missies, of gewoon zelf op ontdekkingstocht gaan. Ook kun je je aansluiten bij één van de drie facties; de First Aldmeri Dominion, de Daggerfall Covenant of de Ebonheart Pact. Om de Doom Wolf Mount te unlocken hoef je alleen maar onderstaande vraag te beantwoorden. De meest originele en leuke reacties worden door ons beloond met een code. Gameliners die ons volgen en vaak terugkomen in de reacties op onze website hebben een streepje voor.

Als je een code wil ontvangen, drop dan een reactie in het reactieveld hieronder

Als je ons volgt op Facebook, Instagram, Twitter of geabonneerd bent op ons YouTube-kanaal, dan maak je meer kans op het winnen van een prijs. De winnaar wordt door ons persoonlijk benaderd. Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?