Winacties: Win de film Bumblebee op bluray

Geplaatst: 18 april 2019 16:00
Aangepast: 26 april 2019 19:39

Doe mee met onze giveaway en maak kans op de film Bumblebee op bluray. Deze film draait volledig om de Transformer Bumblebee en was vorig jaar te zien in de bioscoop.

De live-action film is geregisseerd door Travis Knight en is geschreven door Christina Hodson. De cast bestaat onder andere uit Dylan O'Brien (Bumblebee), Hailee Steinfeld (Charlie Watson), Peter Cullen (Optimus Prime) en John Cena (Jack Burns). Heb jij vorig jaar geen kans gezien om Bumblebee in de bioscoop te aanschouwen of kun je er simpelweg geen genoeg van krijgen? Doe dan mee met deze prijsvraag en maak kans op een bluray van de film. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze gave prijs, is ons een mailtje sturen naar onderstaand adres.

Laat ons via de mail weten dat je deze prijs graag wil winnen

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer