Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!

Giveaway: Win 2 vrijkaarten van de film Searching

Nadat Margot meer dan 37 uur vermist is, gaat haar vader David Kim (gespeeld door John Cho) op zoek naar haar. Hij duikt in haar laptop en komt er door middel van social media achter dat ze erg veel verborgen wist te houden voor iedereen. Door haar geheimen te ontrafelen hoopt hij een manier te vinden om zijn dochter terug te krijgen. Lijkt Searching jou een toffe film? Dan hebben we goed nieuws! Searching is vanaf 6 september te aanschouwen in de bios en wij geven namelijk twee vrijkaarten weg!

Naast twee gratis kaartjes voor de film geven we ook een webcam locker weg. Wil jij dit pakket winnen? Tag dan iemand die volgens jou een dubbel leven heeft!

PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, BEDANKT VOOR HET MEEDOEN! DE WINNAAR WORDT BENADERD DOOR ONS

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

REACTIES

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?