Winacties: Maak kans op de game Football Manager 2019

Geplaatst: 6 november 2018 15:00
Aangepast: 8 november 2018 19:59

Football Manager 2019 ligt net in de schappen en heeft van ons een goede beoordeling mogen ontvangen. In samenwerking met SEGA mogen wij een exemplaar van deze voetbalgame weggeven.

In Football Manager 2019 sta jij aan het roer van je favoriete voetbalclub. Als echte manager heb jij alle touwtjes in handen en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club op allerlei gebieden. Om overwinningen binnen te slepen is de aanloop naar een wedstrijd minstens net zo belangrijk als de wedstrijd zelf. Het trainen en tevreden houden van de spelers, het te woord staan van de pers en het bepalen van de juiste tactiek voor de wedstrijd zijn allemaal aspecten die bepalen of jij een toptrainer wordt. Wil jij kans maken om deze game te winnen? Geef dan per mail antwoord op de volgende vraag:

Welke speler mag er in jouw team absoluut niet ontbreken?

onbekend

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2019

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 november 2018

Ontwikkelaar

Sports Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer