Football Manager 2019

  • ONTWIKKELAAR Sports Interactive
  • RELEASEDATUM 2 november 2018
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie, Sport
  • GAMELINER SCORE

Giveaway: Maak kans op de game Football Manager 2019

Football Manager 2019 ligt net in de schappen en heeft van ons een goede beoordeling mogen ontvangen. In samenwerking met SEGA mogen wij een exemplaar van deze voetbalgame weggeven.

In Football Manager 2019 sta jij aan het roer van je favoriete voetbalclub. Als echte manager heb jij alle touwtjes in handen en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club op allerlei gebieden. Om overwinningen binnen te slepen is de aanloop naar een wedstrijd minstens net zo belangrijk als de wedstrijd zelf. Het trainen en tevreden houden van de spelers, het te woord staan van de pers en het bepalen van de juiste tactiek voor de wedstrijd zijn allemaal aspecten die bepalen of jij een toptrainer wordt. Wil jij kans maken om deze game te winnen? Geef dan per mail antwoord op de volgende vraag:

Welke speler mag er in jouw team absoluut niet ontbreken?

Bij deelname aan deze prijsvraag ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. voor prijsvragen en winacties.

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?