Gamescom: Metal Gear Solid 3D: Snake Eater en PES 2012

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2018 15:45

Konami werd in 1969 opgericht als reparatiebedrijf voor jukeboxen. De naam luidt: kleine golven. Snel daarna werd Konami vooral actief in de gamingindustrie en heeft een arsenaal aan games op haar naam staan. Konami staat bekend om de volgende games: Silent Hill, Castlevania, Pro Evolution Soccer, Metal Gear Solid en Eledees. Konami zal op de gamescom aanwezig zijn met de volgende drie titels:

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater

Tijdens de E3 van dit jaar werd de nieuwe Metal Gear Solid voor de Nintendo 3DS voor het eerst getoond. Het ging toen nog om een tech-demo, maar je kunt er zeker van zijn dat het publiek er op de gamescom meer van zal zien. De game zal beïnvloed worden door andere Metal Gear Solid games die voor handhelds zijn verschenen, zoals Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PSP. Veel details omtrent Snake Eater zijn er nog niet, maar daar gaat op de gamescom ongetwijfeld verandering in komen.
Release: 2012
Platform: 3DS

Silent Hill: Downpour


Je nodige portie horror is op de gamescom van dit jaar aanwezig in de vorm van Silent Hill: Downpour. Want zeg nou zelf: is het verhaal van de gevangene Murphy Pendleton die tijdens een transport onverhoopt van de weg af raakt en op zichzelf is aangewezen niet eng genoeg? Je zult in ieder geval weer geconfronteerd worden met een hoop enge monsters, puzzels die je moet oplossen en mysteries die tot op de bodem uitgezocht moeten worden.
Release: 2012
Platforms: PS3, X360

Pro Evolution Soccer 2012


We naderen de maand oktober, dus dan kun je er donder op zeggen dat we bijna aan de slag kunnen met de nieuwe Pro Evolution Soccer. Ook dit jaar zorgt Konami er weer voor dat de voetballiefhebbers niet in de steek worden gelaten. Uiteraard heeft de 2012-versie weer de licentie voor de Champions League weten te bemachtigen, zodat je wederom één van de grootste en meest prestigieuze toernooien ter wereld na kunt spelen. Laat de wedstrijden maar beginnen!
Release: 14 oktober 2011
Platforms: PS2, PS3, PSP, X360, pc, Wii

Waar?
Konami is tijdens de gamescom te vinden in zowel hal vijf als in hal zeven.

Hall 5.2, Stand: B021 D020
Hall 7.1, Stand: B031

Lees meer