Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2010? - Ubisoft

Dit is het tiende deel en laatste deel van 'Wat staat er op het spel'. In dit artikel proberen we een indruk te geven wat je allemaal kunt winnen met jouw stem. Je kunt je stem uitbrengen op één van door ons gekozen vijf genomineerde games, uit negen verschillende rubrieken.

Dit jaar zijn er ongelofelijk veel goede games uitgekomen. Helaas kunnen niet alle games winnen. Je kunt met jouw stem invloed uitoefenen op wie de winnaar wordt van de Gameliner Awards 2010.

onbekend

onbekend

De volgende prijzen heeft Ubisoft aan ons beschikbaar gesteld om weg te geven:

2x Motionsports voor Kinect X360
1x Schrijfblok Shaun White Skateboarding
ontelbaar x DLC voor Shaun White
3x Handoeken van Your Shape
1x Beker van Assassin's Creed: Brotherhood
1x T-shirt van Assassin's Creed (nummer weten we niet)
2x Raving Rabbits poppetjes
1x Raving Rabbits action figure
2x T-shirt van Raving Rabbits
ontelbaar x Keykoards van Michael Jackson: The Experience
heel veel x Stickers van allerlei Ubisoft games
heleboel x Rubbere beschermhoesjes :-) voor de iPhone of iPod
En de rest wat ik nog vergeten ben

Wat is jouw favoriete game van 2010? Laat hieronder een reactie achter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?