Fan van uitdagende games? Met deze spellen moet je zeker bij de les blijven!

Geplaatst: 10 mei 2019 13:56
Aangepast: 16 april 2024 22:57

Vind jij het alleen leuk om een spel te spelen als het ook daadwerkelijk een uitdaging vormt? Dan zijn er heel wat denkspellen die je met veel plezier kunt spelen. Ben je benieuwd naar welke spellen veel uitdaging bevatten? In dit geval is het verstandig om verder te lezen, in dit artikel worden namelijk een aantal interessante games benoemd. De kans is groot dat ook jij je een lange tijd kunt vermaken met de volgende spellen.

Tactische online games

Denkspellen hoeven natuurlijk niet altijd een soort puzzel spellen te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende online games waarbij je erg tactisch na moet denken. Hierdoor kun je deze spellen ook wel als denkspellen omschrijven. Een voorbeeld van een tactische online game is League of Legends. Dit spel wordt wereldwijd ontzettend veel gespeeld. In het spel neem je het in een arena op tegen het team van de tegenstander. Als je pas met het spel begint, zal het niet direct de indruk wekken dat je veel moet nadenken. Naarmate je het spel onder de knie begint te krijgen, merk je echter dat er veel tactiek bij het spel komt kijken. Er worden zelfs serieuze kampioenschappen gehouden voor dit spel, met enorme bedragen als prijzengeld. Samenwerken aan de hand van een strategie is erg belangrijk.

Vind je League of Legends minder interessant dan games zoals First Person Shooters? Dan is het aan te raden om Battlefield V eens op te pakken. Dit spel wordt, over het algemeen, een stuk tactischer gespeeld dan andere FPS-games, zoals Call of Duty bijvoorbeeld. In de nieuwe Battlefield games moet er wel tactisch gespeeld worden. De maps zijn namelijk zo groot dat simpelweg rennen en schieten niet werkt. De verschillende spelers werken daarom meestal nauw samen. Het spel is al helemaal leuk als je het met vrienden speelt.

Speel je liever offline?

Vind je het online gamen maar niets of wil je gewoon eens rustig in je eentje gamen? In dit geval zijn er ook verschillende uitdagende singleplayer games. Zo kun je bijvoorbeeld voor games als Witcher 3: Wild Hunt kiezen. Wat deze game zo uitdagend maakt, is vooral het feit dat iedere beslissing gevolgen heeft. Hierdoor moet je goed nadenken over de acties die je onderneemt.

Lees meer