Event: Firstlook 2014 in beeld

Firstlook 2014 is weer voorbij. Twee dagen lang de mogelijkheid om veel games die nog niet uit zijn, of juist onlangs zijn verschenen, alvast te spelen. Voor ons, de pers, niet veel nieuws onder de zon, maar voor jullie, de gamers, natuurlijk genoeg om te checken. Hieronder een bondige fotoreportage van de laatste beursdag.

ontbrekende afbeelding
Ondanks de lange rijen in de vroege uurtjes, had de menigte zich in de loop van de middag vooral naar de vele rijen verplaatst en werd de ingang gekenmerkt door rust.

ontbrekende afbeelding
2K Games was met vier speelbare games goed vertegenwoordigd dit jaar: Borderlands: The Pre-Sequel, NBA 2K15, WWE 2K15 en als klapper: Evolve.

ontbrekende afbeelding
Ondanks dat de game reeds in de winkels ligt, werd NBA 2K15 nog volop gespeeld.

ontbrekende afbeelding
Bij Nintendo was het vooral Super Smash Bros. voor de Wii U die veel gamers naar de stand wist te lokken.

ontbrekende afbeelding
Ook stonden veel gamers even stil bij deze koddige Amibo-figuren, Nintendo's variant op de bekende Skylanderpoppetjes.

ontbrekende afbeelding
Ook de vleermuisman had Firstlook, ondanks de vele wegafzettingen, weten te vinden. Helaas schitterde zijn nieuwe game door afwezigheid.

ontbrekende afbeelding
Nog altijd wist Call of Duty, in dit geval Advanced Warfare, vele gamers zoet te houden.

ontbrekende afbeelding
World of Tanks mag natuurlijk niet ontbreken op een beurs als deze. Daar maakten deze fanatieke spelers dan ook geheid gebruik van.

ontbrekende afbeelding
Het kenmerkende podium van Ubisoft kan gewoonweg niet ontbreken op een jaargang van Firstlook en ook dit jaar was het weer raak. Deze geconcentreerde gamers zetten hun eerste stappen in Assassin's Creed Rogue.

ontbrekende afbeelding
Microsoft was niet groots aanwezig, maar ondanks dat wisten vele raceliefhebbers de weg naar Forza Horizon 2 wel te vinden.

ontbrekende afbeelding
The Evil Within moet de horrorgame van dit najaar worden. Dat hadden al deze wachtenden zo te zien goed begrepen.

ontbrekende afbeelding
Bij de stand van PlayStation leek de grootste drukte zich rondom Destiny te bevinden. Dat de game al enige tijd in de schappen ligt, leek voor deze menigte niet te baten.

onbekend
Ondertussen hield deze levensechte Grayson, bekend van de aanstormende game The Order: 1886, een oogje in het zeil.

ontbrekende afbeelding

Wij zijn, net als Abe hierboven, benieuwd of jullie naar Firstlook 2014 zijn geweest. Zo ja, wat vonden jullie dit jaar van de beurs? Laat het ons vooral hieronder even weten in de reacties!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?