Check al onze gamescom content hier!

Drie van die: We nemen afscheid

Bij Gameliner is het niet gebruikelijk om een stukje aan iemand te wijden, maar in dit geval maken we graag een uitzondering. We nemen vandaag namelijk afscheid van een zeer trouw crewlid. Op deze wijze willen we laten weten dat we zijn inzet de afgelopen jaren heel erg hebben gewaardeerd.

Na 1074 nieuwsberichten, bijna honderd reviews, heel veel artikelen en ontelbaar veel nagekeken artikelen, nemen we vandaag afscheid van Justin meijer, onze eindredacteur. Justin is altijd goudeerlijk geweest. Zijn motivatie om voor Gameliner te gaan schrijven, was dat hij niet meer in de rijen van de gamescom hoefde te staan om een game te spelen. Als Justin ergens een hekel aan had, was het wel lang op iets moeten wachten. Daar zijn we meerdere keren achtergekomen toen we onze artikelen niet op tijd inleverden. Hij zat dan weer, zoals het hoort, achter onze broek aan. Dat gaan we zeker missen. Justin is tevens zeer kritisch. Dat was hij niet alleen over de games die hij moest reviewen (hét moment om zijn eigenzinnige mening eens goed te etaleren), maar ook over de artikelen die hij nakeek. Er glipte nauwelijks een fout door zijn vingers en mocht dat toch gebeuren, dan had hij daar behoorlijk de pest in.

ontbrekende afbeelding

De eerste gamescom dat Justin met ons meeging en voor de camera iets moest vertellen over een game, moest het wel honderd keer opnieuw. Dat kwam dan doordat hij zich naar eigen zeggen bijna niets van de game wist te herinneren. Als de camera dan echter weer uitstond, dan wist hij je ineens alles over de game te vertellen. Dat zorgde voor bijzondere momenten met een lach en een traan, die we bovendien niet snel zullen vergeten. Justin groeide zichtbaar, want de laatste jaren was hij degene die alles moeiteloos uit zijn mouw wist te schudden door zijn ervaring en vooral door zijn doorzettingsvermogen. We gaan Justin dan ook niet alleen op de redactie, maar zeker ook op de gamescom missen.

Justin verlaat de game-industrie echter niet en gaat ook niet bij een concurrent aan de slag. Justin werkt al een tijdje bij de Nederlandse gameontwikkelaar GAMEDIA en daar is hij momenteel druk bezig met een game waar we helaas niets over mogen weten. Eén ding weten we wel: ze hebben met Justin puur goud in handen. Als er iemand hart voor de zaak heeft en altijd klaarstaat als dat nodig is, dan is het Justin wel. Wat zijn we nu jaloers, maar ook zeker voldaan.

Wie weet gaan we hem ooit nog eens terugzien bij Gameliner, maar voor nu nemen we afscheid van elkaar, zoals dat hoort bij iemand die zo veel voor je heeft betekent.

Het ga je goed, Justin!

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?