Drie van die: Super Smash Bros. amiibo die je moet hebben

Geplaatst: 1 december 2018 14:00

De amiibo idioterie leeft eens in de zoveel tijd weer op. Zelf heb ik er inmiddels een stuk of vijftig, met name omdat ik nooit normaal kan doen als ik iets ga verzamelen. Sommige amiibo zijn amper tot niet fatsoenlijk verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld Cloud en Bayonetta, waarbij je er online als de kippen bij had moeten zijn om er niet penninkje zestien voor te betalen. Nu met de opkomst van de nieuwe Super Smash Bros.-titel kunnen we al onze amiibo weer afstoffen en gebruiken. Nintendo brengt zelfs de de meeste Smash Bros. amiibo opnieuw uit, dus verzamelaars kunnen weer toeslaan! Bij dezen heb ik drie amiibo op een rijtje gezet waarvan ik vind dat je deze in huis moet halen.

onbekend

Shulk

De enige uit de Xenoblade gamereeks die in Smash Bros. een potje mee komt knokken, heeft een mooi amiibo-beeldje gekregen. Initieel waren de amiibo niet zo mooi, maar al snel is het niveau prima en puik in orde, waarbij vooral de niet uit Mario’s blije wereld afkomstige personages, zoals Shulk dus, veel detail hebben. De amiibo van Shulk is vooral inzetbaar in Smash Bros., maar is ook te gebruiken in veel andere games waarbij je algemene amiibo dingen kunt. Verder is dat niet speciaal, maar Shulk is een prachtig beeldje en hij is van Xenoblade Chronicles. Wat wil je nog meer?!

onbekend

Link

Er zijn nogal wat Zelda gerelateerde amiibo, waarbij je vooral kunt zwemmen in de vele verschillende Linkjes. Als Zelda fan kon ik het niet laten om al die kleine groene kornuiten stuk voor stuk aan te schaffen. Ze staan er allemaal dapper bij. De originele eerste Link is er eentje die er nog altijd aardig puik uitziet. Zeker de latere versie is beter, aangezien de extra gele steunpaal niet meer vanuit zijn kruis begint (waardoor het leek alsof Link zijn blaas keihard aan het legen was). Deze Smash Bros. Link is ook voor ontzettend veel toffe exclusieve dingen te gebruiken naast Smash Bros. Zo zorgt deze Link voor hele vette exclusieve items in Twilight Princess en Breath of the Wild.

onbekend

Mega man

Het is Mega Man.

Moet je echt meer uitleg? Het is een mooi beeldje dat ook nog eens betaalbaar is. Daarbij is er vrijwel niks verder van deze blauwe schietheld. Bij de Mega Man Legacy Collection krijg je exclusieve challenges, en je unlocked allerlei toffe kostuums en dingen in een aantal andere games.

En het is MEGA MAN!

onbekend

Dat zijn dan drie Smash Bros. amiibo waarvan ik vind dat je deze moet hebben. Uiteraard zijn er wel meer die absoluut de moeite waard zijn. Welke amiibo moet je volgens jou in huis halen? Laat het ons weten!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord