Drie van die: Indieaan

Geplaatst: 8 oktober 2014 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vandaag starten we bij Gameliner met de nieuwe rubriek: Indieaan.

Bij Gameliner houden we van bombastische producties die tientallen, zo niet honderden miljoenen hebben gekost. Toch zijn we ook gek op de kleinere producties, die de laatste tijd bovendien erg in populariteit zijn gegroeid. We hebben het natuurlijk over indiegames. In de rubriek Indieaan zullen redacteurs bepaalde indiegames bespreken, verklaren en omarmen. Dit kan maanden voor de release van zo'n game zijn, rondom de datum van verschijning of zelfs een flinke periode later.

In Indieaan lees je dus over uiteenlopende soorten indiegames. Deze stukken zijn vaak geschreven door liefhebbers en zullen daardoor barsten van de subjectiviteit, die gecombineerd wordt met harde feiten. Via Indieaan nodigen we jullie tevens uit om ons te laten weten wat jullie van bepaalde indiegames vinden, welke indiegames jullie in de gaten houden en waar jullie juist helemaal niets in zien. De Indieaan is er klaar voor, jullie ook?

De Indieaan heeft reeds voor het eerst gesproken, namelijk over Shattered Worlds.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer