Drie van die: Games die er creepy uit zouden zien met realistische graphics

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Elk jaar weer worden games realistischer, en dat werkt zeker in het voordeel van vele. Voor een aantal games zit de charme juist in het feit dat de graphics totaal niet realistisch zijn. Vandaar een Drie van die met games die er creepy uit zouden zien met realistische graphics.

Alle Mario-games

Mario die eruit ziet als een echte man. We hebben het al eens gezien in de film Super Mario Bros. uit 1993, maar dat is toch net iets anders dan zelf spelen als realistische Mario. Hij zou in ieder geval toch een beetje overkomen als een viespeuk met zijn dikke snor en die overall zou waarschijnlijk ook niet al te goed uitpakken. Ook het springen op schilpadden om ze te verslaan, het rijden op Yoshi en het pakken van muntjes zou er erg raar en wat luguber uitzien. Reden genoeg dus om Mario te laten zoals hij nu is.

Borderlands

Borderlands staat bekend om zijn aparte grafische stijl, en dat geeft de game gelijk al wat extra's. Sommige gamers vinden deze stijl geweldig, andere vinden het maar niks. Persoonlijk vind ik Borderlands erg vet en de graphics passen helemaal bij de game. Als alles er wel realistisch uit zou zien, zoals bijvoorbeeld bij een Battlefield, dan zou het ineens een soort horrorgame worden. Je vijanden en dan met name de monsters zouden er toch wel veel enger uitzien dan dat ze nu doen.

Surgeon Simulator

Stel je eens voor: Surgeon Simulator met compleet realistische graphics. Dat zou de game ineens een totaal andere dimensie geven. Waar het spel nu zeer absurd lijkt, zou het er juist goor uitzien als alles er echt uitzag. Maar als het er realistischer uitzag, zou je waarschijnlijk wel met wat meer voorzichtigheid te werk gaan, zodat je patiënt niet doodbloedt door jouw toedoen.

Dit waren mijn drie games die ik liever niet met realistische graphics zou zien. Zijn jullie het er mee eens of zien jullie liever andere games in dit rijtje? Laat het weten in de comments!

Lees meer