Deze week: Week 45

Deze week komen er een aantal belangrijke games uit voor dit jaar. Vanavond gaan Yordi en Wouter naar Amsterdam, waar de lancering van Call of Duty: Black Ops wordt gevierd in heel Europa tegelijk. Lees er deze week een uitgebreid verslag over, en uiteindelijk de review van Call of Duty: Black Ops tot slot.

onbekendonbekend Call of Duty: Black Ops

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Activision
Prijs vanaf: vanaf €54,99
Releasedatum: 9 november 2010

Ondanks dat er nog maar weinig van de game bekend is, gaan de geruchten rond dat de game speelt zich af tijdens de koude oorlog en bevat ook de momenten uit die periode, zoals de conflicten in Vietnam en de beroemde bestorming van de Iraanse ambassade uit 1980 in Londen.
___________________________________________________________________

Naast de lancering van Call of Duty: Black Ops, komt Microsoft deze week met de Kinect. De Kinect kent een enorme line-up aan games, waarvan de meeste op 10 november gelanceerd gaan worden. Lees aankomende weken alles over de Kinect en games die daarop uit zullen komen op Gameliner.

onbekendonbekend Microsoft Kinect

Platform: X360
Prijs vanaf: €149,99
Releasedatum: 10 november 2010

De officiële naam van Project Natal is inmiddels bekend. De accessoires waarmee je controller-loos kunt gamen is inmiddels en feit en heeft de naam Kinect meegekregen.
___________________________________________________________________

Naast dit alles hebben we natuurlijk ook ons normale programma. Zo kun je deze week de review van Wouter van Star Wars: The Force Unleashed 2 verwachten.

onbekendonbekend Star Wars: The Force Unleashed 2

Platform: NDS, Wii , PC , PS3 , X360
Uitgever: LucasArts
Prijs vanaf: €39,99
Releasedatum: 29 oktober 2010

Star Wars: The Force Unleashed 2 is het vervolg op de populaire eerste deel, waarin je aan de slag kon als heuse Jedi ridder.
___________________________________________________________________

Joost neemt Fallout: New Vegas onder loep en verteld je er alles over. Lees alvast de tweedelige gameseries van Joost om te weten te komen wat Joost met deze serie heeft. Klik hier voor deel 1 en hier voor het tweede deel.

onbekendonbekend Fallout: New Vegas

Platform: PC, PS3, X360
Uitgever: Bethesda Softworks
Prijs vanaf: €44,99
Releasedatum: 22 oktober 2010

Fallout: New Vegas is een nieuwe telg in de Fallout-familie. Je hebt in de game een Pip-Boy tot je beschikking die je van iemand hebt gekregen. Ook zal er een hardcore modus zitten in de game, waarbij je water moet drinken om te kunnen overleven.
___________________________________________________________________

Wil je een reis winnen naar Las Vegas? Klik dan hier om mee te doen aan de Fallout: New Vegas prijsvraag op Gameliner.

Deze maand moet de lang verwachte Disney Epic Mickey voor de Nintendo Wii verschijnen. Lees in de rubriek gespeeld alles over mijn eerste kennismaking met de game. Daarnaast kunnen jullie nog een review van mij verwachten van de game Dragon Ball Z: Raging Blast 2 voor de Xbox 360. Is de game beter dan het eerste deel? Lees het deze week.

onbekendonbekend Dragon Ball Z: Raging Blast 2

Platform: PS3, X360
Uitgever: Namco Bandai
Prijs vanaf: vanaf €54,99
Releasedatum: 5 november 2010

Dragon Ball Z: Raging Blast 2 is het vervolg op gelijknamige eerste deel. Daag je tegenstanders opnieuw uit in de Interactive, verwoestbare omgevingen. Je kunt de pijn en de energie van het gezicht aflezen van de 90 personages in de game.
___________________________________________________________________

Tot slot hebben we nog een column van Peter die zijn ongezouten mening weer met ons deelt. Het weekend hebben weer een nieuwe Nederlandse Charts van de afgelopen week, en maandag weer een deze week voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?