Deze week: Week 26

Een ventilator staat op stand drie keihard in mijn gezicht te blazen. De week is alweer voorbij, dus dan wordt het weer tijd voor een nieuwe 'Deze week'.

De komende week hebben wij weer heel wat voor jullie in petto. Naast enkele reviews hebben wij, zoals vertrouwd, ook enkele previews op het programma staan. Deze week hebben we geen column, omdat de zomer voor ons is aangebroken.

Metal of Honor is de concurrent van Call of Duty: Black Ops van Activision Blizzard. Gaat Metal of Honor de nieuwe Call of Duty ovetreffen? Je leest het in gespeeld van Joost.

onbekendonbekendMedal of Honor

Platform: pc, PS3, X360
Uitgever: Electronic Arts
Prijs vanaf: € 49,99
Releasedatum: 15 oktober 2010

De nieuwe Medal of Honor zal zich niet meer afspelen in de Tweede Wereldoorlog, want het maakt een stap naar de hedendaagse oorlog. De game draait om de Tier 1 Operator, een elite-eenheid die alleen missie aanneemt van de legertop, en om de game zo realistisch mogelijk te maken heeft de uitgever hulp ingeroepen van echte Tier 1 Operators.
___________________________________________________________________

Naast Metal of Honor zal Yordi ons meenemen in Senguko Basara van Capcom. Enkele weken terug is hij op het Mini Captivate event van Capcom geweest. Yordi heeft daar onder andere Dead Rising 2 gespeeld.

Naast zijn 'gespeeld' neemt Yordi mee in een game van Activision Blizzard, namelijk Singularity. De game is alweer een weekje op onze redactie en eindelijk zal hij zijn oordeel loslaten over de game.

onbekendonbekendSingularity

Platform: pc, PS3, X360
Uitgever: Activision
Prijs vanaf: € 42,99
Releasedatum: 25 juni 2010

Een machtige en rijke Rus heeft een mysterieuze basis op Katorga-12, een eiland aan de kust van Siberië, heropend. In de jaren '50 was dit eiland eigendom van de Sovjets, die er experimenten uitvoerden. Eén van deze experimenten leidde tot een catastrofe, genaamd 'Singularity', waarbij de tijd in de war raakte.
___________________________________________________________________

Ook zal Michelle weer van de partij zijn. Michelle is onze enige vrouw in het team die de jongens altijd goed onder controle weet te houden, of niet. Nou ja wat dan ook ze gaat met Shrek: Voor Eeuwig en Altijd aan de slag, echt een game voor een vrouw.

onbekendonbekend Shrek Voor Eeuwig En Altijd

Platform: NDS, Wii, PC, PS3, X360
Uitgever: Activision
Prijs vanaf: € 26,99
Releasedatum: 25 juni 2010

Shrek Voor Eeuwig En Altijd speel je wederom met Shrek in de hoofdrol. De game is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm, wat alweer de vierde is uit de reeks.
___________________________________________________________________

Klaas zal aansluiten met zijn oordeel over de nieuwste Transformers game. Klaas kennen we als een grote fan van de serie. Ik kon het dan ook niet over mijn hart halen om hem niet de review te laten doen van Transformers: War for Cyberton.

onbekendonbekend Transformers: War for Cybertron

Platform: NDS (autobots), NDS (decepticons), Wii, pc, PS3, X360
Uitgever: Activision
Prijs vanaf: € 27,99
Releasedatum: 25 juni 2010

Word het ultieme wapen in de laatste, epische oorlog van de Transformers. Vecht in actievolle battles op het land en in de lucht en haal de overwinning binnen.
___________________________________________________________________

We sluiten de week kort af met een nieuwe NL Charts en voor maandag, gewoon weer een nieuwe 'Deze week' voor dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?