Deze week: Week 18

Elke maandag blikken we kort vooruit op wat je kunt verwachten op onze site deze week.

Vorige week werden we overdonderd met het nieuws dat Activision en Bungie hun handen in één slaan om komende tien jaar samen games uit te brengen. Natuurlijk kun je daar komende week zeker meer over terug lezen op onze website.

Vorige week hebben we ook een Youtube-kanaal geopend voor ons toekomstige GLTV project. Hierover kunnen we nog niet veel verklappen, maar dat het tof gaat worden ga ik zeker niet ontkennen.

Verder hebben we afgelopen week een nieuwe redacteur in ons midden, genaamd Haakon Stella en gaat hij onze redactie versterken met het nieuws en vette artikelen.

Deze week kunnen jullie zoals vertrouwd weer heel veel lezen op onze site. Zo zal Roy met de Final Fight Double Impact review komen, welke onlangs verscheen op het PlayStation Network van Capcom.
En zal Haakon zijn debuut review schrijven van WarioWare: Do It Yourself.

onbekendonbekendWarioWare: Do it Yourself

Platform: DS
Uitgever: Nintendo
Prijs: € 39,99
Releasedatum: 29 april 2010

Door de jaren heen heeft Nintendo honderden minigames gemaakt voor de WarioWare-serie. In WarioWare kun jij zelf aan de slag en kun je jouw eigen minigames maken en delen met de anderen.
___________________________________________________________________

Klaas is een echte race liefhebber. Wanneer er een nieuwe racegame verschijnt is hij er als de kippen bij. Deze week werpt hij een blik op Test Drive Unlimited.

Joost is al enkele dagen in de weer met de bètakey van Age of Conan: Rise of the Godslayer. Aankomende vrijdag kun je lezen wat zijn bevindingen tot nu toe zijn.

onbekendonbekendAge of Conan: Rise of the Godslayer

Platform: PC
Uitgever: Deep Silver
Prijs: € 24,99
Releasedatum: 11 mei 2010

Ver hier vandaan, voorbij de door de Duivel geplaagde torens van Zamora en de door wind gedreven golven van de zee Vilayet, is het Rijk van Rhitai langzaam maar zeker in chaos terecht gekomen. Het land wordt bedolven onder duisternis en verderf.
___________________________________________________________________

De week wordt afgesloten, zoals vanouds, met een column. Ditmaal van Sander en op zaterdag kunnen jullie het vervolg op de serie dat Fallout heet, lezen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?