Deze week: The Elder Scrolls Online: Morrowind, DiRT 4 en The Mummy

Geplaatst: 5 juni 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer tijd voor een nieuwe opsomming met game- en filmreleases welke deze week verschijnen. Op deze maandagochtend hebben we opnieuw een lijstje met releases voor jullie samengesteld. Bekijk hieronder welke games en films deze week uitkomen.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Het is tijd om de MMO-game The Elder Scrolls Online weer uit de kast te halen. Vanaf morgen is de nieuwe uitbreiding Morrowind beschikbaar. De uitbreiding voegt naast een nieuw verhaal ook de The Warden-klasse toe aan de game en de nieuwe modus battlegrounds, waarbij drie partijen van vier het tegen elkaar opnemen. The Elder Scrolls Online: Morrowind is vanaf 6 juni verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

DiRT 4 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Codemaster brengt deze week een nieuwe DiRT-game uit voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. DiRT 4 ligt namelijk vanaf aanstaande vrijdag in de winkels. De game bevat meer dan vijftig toffe wagens waaronder de Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STi NR4 en Audi Quattro S1 E2. Lees hier de preview met uitgebreidere informatie over de game.

The Mummy - film

De filmfranchise The Mummy wordt aanstaande donderdag opnieuw tot leven geroepen. De trilogie met Brendan Fraser in de hoofdrol herinneren de meeste onder ons zich vast nog wel. Ditmaal is het echter de beurt aan Tom Cruise om de strijd aan te gaan met de wereldwijde legende: The Mummy. De film is vanaf 8 juni te zien op het witte doek.

De volgende games en films verschijnen ook deze week:
WipEout Omega Collection - vanaf 7 juni op de PlayStation 4
The Wall - vanaf 8 juni in de bioscoop

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT 4

Series

DiRT

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 juni 2017

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer