Deze week: Star Wars: The Last Jedi, Okami HD, Yooka-Laylee

Geplaatst: 11 december 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. De komende tijd druppelen er nog een aantal nieuw game- en filmreleases binnen, maar stiekem zitten we al te wachten op het jaar 2018. Natuurlijk kunnen we eerste nog genieten van de nieuwste Star Wars-film Episode VIII: The Last Jedi. Daarnaast keert Okami (alweer) terug in HD en komt Yooka-Laylee naar de Nintendo Switch.

Star Wars: The Last Jedi - film

We hebben er twee jaar op moeten wachten maar deze week is het eindelijk zover. Het Star Wars universum gaat aanstaande woensdag verder. Vorig jaar konden we zien wat zich afspeelde tussen deeltje drie en vier en dit jaar gaat het verhaal verder met alweer het achtste deel. In Star Wars: The Last Jedi zien we wat er gebeurd nadat Rey haar zoektocht naar Skywalker heeft voltooid.

Okami HD - PlayStation 4, Xbox One, en pc

De game Okami, welke in 2007 verscheen voor de PlayStation 2, is nogmaals opgepoetst en komt ditmaal naar de PlayStation 4, Xbox One, en pc. Okami verscheen naast de PlayStation 2 ook in voor de Nintendo Wii in 2008 en kwam in 2012 in HD uit voor de PlayStation 3. Nu is het de beurt aan de volgende next-gen platforms.Okami HD ligt vanaf 12 december in de winkels.

1

Yooka-Laylee - Nintendo Switch

De kleurrijke Banjo-Kazooie geïnspireerde game Yooka-Laylee komt donderdag naar de Nintendo Switch. De game verscheen eerder dit jaar al voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc. In eerste instantie kwam Yooka-Laylee ook naar de Nintendo Wii U, maar de plannen werden gewijzigd. In plaats daarvan kunnen we vanaf 14 december genieten van de vrolijke game op de Nintendo Switch.

Daarnaast verschijnen de volgende games en films deze week uit:
The Party- vanaf 14 december in de bioscoop
Hello Neighbor - vanaf 13 november voor de PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch

Lees meer