Deze week: Rime, Get Even, en Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe week is aangebroken en natuurlijk hebben we ook deze week weer een lijst voor jullie samengesteld met game- en filmreleases. Zo kunnen we met hemelvaart de nieuwe Pirates of the Caribbean-film bewonderen of dit weekend lekker thuis blijven met games zoals Rime en Get Even.

Rime - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Grey Box en ontwikkelaar Tequila Works komen met een unieke puzzelgame, genaamd: Rime. In de game speel je met een jongen, die na een hevige storm op een geheimzinnig eiland beland. Gelukkig ben je niet alleen. Samen met een vos als metgezel verken je het eiland, welke vol zit met verlaten ruïnes, puzzels en wilde dieren. Rime verschijnt 26 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Daarnaast volgt later dit jaar ook een Nintendo switch-versie van de game.

Get Even - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Vanaf aankomende vrijdag kunnen we aan de slag met de first-person shooter Get Even. In de game zit je vast in een verlaten inrichting zonder enig idee wie je bent of hoe je daar terecht bent gekomen. Je weet op een gegeven moment niet eens meer wat echt is en wat niet. Mocht je dus zin hebben in een mysterieuze thriller, dan kun je Get Even eind deze week in huis halen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

De filmserie Pirates of the Caribbean leek na het vierde deel aan zijn eind te komen, maar na zes jaar wachten kunnen we alsnog genieten van een nieuw deel. Captain Jack Sparrow, gespeeld door Johnny Depp, is vanaf aanstaande donderdag te zien op het witte doek in alweer de vijfde Pirates of the Caribbean-film, genaamd: Salazar's Revenge. Daarnaast zien we natuurlijk ook een aantal andere bekende gezichten terugkeren.

De volgende games en films komen ook de komende week uit:

The Sense of an Ending - vanaf 25 mei in de Bioscoop
Disgaea 5 Complete - vanaf 26 mei voor de Nintendo Switch
ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers - vanaf 26 mei voor de Nintendo Switch

Lees meer