Deze week: Mafia III, Paper Mario: Color Splash, WRC 6, Mario Party: Star Rush

Geplaatst: 3 oktober 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer een nieuwe maandag en tevens zijn we aangekomen in het laatste kwartaal van 2016. We trappen het laatste kwartaal af met Mafia III van 2K Games. Wii U-bezitters kunnen het apparaat uit het stof halen. Deze week komt namelijk de langverwachte Paper Mario: Color Splash uit voor de Wii U, rallyfanaten kunnen los in WRC 6 en 3DS-bezitters kunnen heerlijk puzzelen in Mario Party: Star Rush.

Mafia III - pc, PS4, XBO

Maffia-freaks komen deze week helemaal aan hun trekken in Mafia III op de console of op de pc. In dit derde deel van de reeks kruip je in de huid van Lincoln Clay, een Afro-Amerikaanse Vietnam-veteraan woonachtig in New Bordeaux (afgeleid van de echte New Orleans). Als hij thuis komt, heeft hij het niet bepaald makkelijk. Lincoln sluit zich aan bij de 'Black Mob' die keihard afrekenen met de Italiaanse maffioso. De eerst zo vrolijke straten van New Bordeaux worden al snel het strijdtoneel van twee groeperingen en jij mag daar een handje bij helpen. Mafia III komt 6 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uiteraard kun je de review van ons binnenkort verwachten.

Paper Mario: Color Splash - Wii U

Paper Mario: Color Splash is het eerste deel in de reeks die naar de Wii U komt. De game dient als zoethoudertje, want de echte grote klapper voor de Wii U gaat volgend jaar pas uitkomen. We hebben het natuurlijk over The Legend of Zelda: Breath of the Wild. In Paper Mario: Color Splash duik je in een kleurloze Paper Mario-wereld. Je moet door diverse puzzels op te lossen weer leven in de brouwerij zien te krijgen, terwijl de game met humor aan de elkaar geregen wordt. Paper Mario: Color Splash is vanaf vrijdag 7 oktober verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U.

Verder verschijnen de volgende games deze week, allebei op 7 oktober.
WRC 6 - pc, PS4, XBO
Mario Party: Star Rush - 3DS

Genoeg pareltjes om weer naar uit te kijken deze week.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer