Deze week: Dead Rising 4, A Hat in Time, en Final Portrait

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op deze vroege maandagmorgen hebben we weer een nieuw lijstje voor jullie samengesteld met de game- en filmreleases van deze week. Wie weet brengt Sinterklaas morgen Dead Rising 4: Frank's Big Package of een bioscoopbon met zich mee tijdens pakjesavond.

Dead Rising 4: Frank's Big Package - PlayStation 4

We hebben er een poos op moeten wachten, maar Dead Rising 4 is nu ook eindelijk speelbaar op de PlayStation 4. Vanaf morgen verschijnt de PlayStation 4-versie Frank's Big Package. Deze editie bevat alle eerdere verschenen content en de gloednieuwe Capcom Heroes-modus waarbij je klassieke Capcom outfits, wapens en aanvallen kunt vrijspelen.

A Hat in Time - PlayStation 4 en Xbox One

De platformgame A Hat in Time komt overmorgen naar de consoles. De game, ontwikkeld door studio Gears of Breakfast, verscheen eerder al voor de pc. Het verhaal draait om het meisje Hat Kid en haar hoed, die samen de strijd aangaan tegen Mistache Girl om het universum te redden. A Hat in Time is vanaf 6 december beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Final Portrait - film

Award winnende regisseur Stanley Tucci heeft een nieuwe film voor ons in elkaar geknutseld genaamd Final Portrait. De film neemt ons mee naar zestiger jaren Parijs waar we de wereldberoemde kunstenaar Alberto Giacometti ontmoeten. Via deze film maken we kennis met zijn uitgesproken persoonlijkheid en aparte humor. Final Portrait is vanaf 7 december te zien in de bioscoop.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende games en films:
Steep: Road to the Olympics - vanaf 5 december voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Wonderstruck - vanaf 7 december in de bioscoop
LocoRoco 2 - vanaf 9 december voor de PlayStation 4

Lees meer