Deze week: Dead Island: Riptide en LEGO City Undercover

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is jullie waarschijnlijk opgevallen dat we afgelopen weekend geen nieuwsoverzicht hadden. We waren namelijk druk bezig met verhuizen naar een andere locatie. Inmiddels zijn alle spullen naar onze nieuwe locatie verplaatst, dus aankomend weekend kunnen jullie gewoon weer een nieuw nieuwsoverzicht bevatten. Maar wat is er deze week nog meer te beleven?

Releases van deze week

Deze week zal de zombiegame Dead Island: Riptide verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc. Het eerste deel van deze serie werd aardig goed ontvangen en kreeg van ons vier sterren. Mocht je meer willen weten over deze game, dan kun je alvast de preview lezen.

Dead Island: Riptide is niet de enige game die deze week verschijnt. Zo kunnen Nintendo 3DS-bezitters aan de slag met LEGO City Undercover: The Chase Begins. Op de pc, Xbox 360 en de PlayStation 3 zal de game Star Trek verschijnen. PlayStation 3- en Xbox 360-eigenaren kunnen ook nog aan de slag met Dragon's Dogma: Dark Arisen. Als laatste zal ook nog de Wii U-versie van Injustice: Gods Among Us verschijnen. Deze game verscheen vorige week al voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Artikelen van deze week op Gameliner

Vandaag nog zal je de review van Fire Emblem: Awakening kunnen lezen op onze site. Deze week kan je ook een preview van The Witcher 3: Wild Hunt verwachten en de review van LEGO City Undercover: The Chase Begins. Daarnaast zijn natuurlijk ook nog de vaste rubrieken van de partij.

Lees meer