Deze week: Ready Player One, Far Cry 5, en The Alliance Alive

Geplaatst: 26 maart 2018 10:00

De laatste week van de maand maart in ingegaan. Ook in deze laatste week verschenen er nog genoeg films en games. Zo kunnen we uiteraard aan de slag met alweer het vijfde deel binnen de Far Cry-serie en krijgt de Nintendo 3DS er een nieuwe JRPG-titel bij genaamd The Alliance Alive. Daarnaast verschijnt in de bioscopen de film Ready Player One.

Ready Player One - film

Vanaf aanstaande donderdag verschijnt de film Ready Player One in de bioscoop. Het gaat hier om een nieuwe sciencefiction film geregisseerd door Steven Spielberg. De film speelt zich af in het jaar 2045 en volgt het verhaal van Wade Watts, gespeeld door Tye Sheridan. Wade Watts besluit mee te doen aan een zoektocht waarmee een fortuin te verdienen is. Dit is echter niet zomaar een zoektocht. De zoektocht vindt namelijk plaats in OASIS, een uitgebreid virtual reality universum. In de film is dan ook iedereen wanhopig op zoek naar het fortuin dat de maker van dit universum heeft verstopt in OASIS.

Far Cry 5 - PlayStation 4, Xbox One, en pc

Alhoewel de nieuwste game binnen de Far Cry-franchise pas morgen officieel uitkomt, hebben sommige gamers Far Cry 5 al binnen. In dit deel belanden we in het stadje Hope County in Montana. Voor elke gamer loopt het verhaal in Far Cry 5 anders. De game past zich namelijk op de keuzes die jij maakt. Zo kun je op je geheel eigen manier de strijd aangaan tegen de profeet Joseph Seed, leider van de sekte 'The Project at Eden's Gate'. Far Cry 5 verschijnt morgen in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc.

The Alliance Alive - Nintendo 3DS

De makers van de game The Legend of Legacy komen met een nieuw avontuur genaamd The Alliance Alive. De demoversie van de game is inmiddels al een tijdje te downloaden in de Nintendo 3DS-eShop en vanaf morgen is de game zelf ook te verkrijgen. In The Alliance Alive komt een groep van negen mensen in opstand tegen de demonen welke duizenden jaren geleden de mensheid bijna uitroeide.

Daarnaast verschijnen deze week ook de volgende films en games:
MLB The Show 18 - vanaf 27 maart voor de PlayStation 4
Outlast 2 - vanaf 27 maart voor de Nintendo Switch
MX vs ATV: All Out - vanaf 27 maart voor de PlayStation 4, Xbox One, en pc
Peter Rabbit - vanaf 28 maart in de bioscoop
Long Gone Days - vanaf 28 maart voor de pc
Super Robot Wars X - vanaf 29 maart voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita
Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings - vanaf 30 maart voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, en pc
Toki Tori - vanaf 30 maart voor de Nintendo Switch
BattleTech - vanaf 1 april voor de pc

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 5

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 maart 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer