Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content

De Kwestie: Wordt de gamescom beter dan de E3?

In de vorige poll waren we benieuwd naar welke gamelocatie jullie op vakantie zouden willen gaan. Het grootste gedeelte (31%) wilde naar Rook Island van Far Cry 3 en dit werd gevolgd door Tamriel (28%) uit The Elder Scrolls. 27% had een andere gamelocatie in gedachten, terwijl 13% een reisje naar Panau uit Just Cause 2 wel ziet zitten.

Volgende week draait het allemaal om de gamescom in Keulen, die plaatsvindt van 5 tot en met 9 augustus. Uiteraard is het team van Gameliner er dit jaar ook weer bij en we kijken er dan ook zeer naar uit. We zijn benieuwd wat jullie van de gamescom verwachten en of deze volgens jullie beter gaat worden dan de E3. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Wordt de gamescom beter dan de E3?

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?