World Championship Sports
  • ONTWIKKELAAR Koolhaus Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 februari 2009
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GAMELINER SCORE -

De Kwestie: Ga je The Witcher 3: Wild Hunt aanschaffen?

In de vorige poll vroegen we jullie of ontwikkelaars meer zouden moeten doen aan crowdfunding. De meesten vonden dit een goed idee (55%), terwijl een deel van jullie denkt dat uitgevers beter zijn in het promoten van een game (36%). Slechts 9% procent van de stemmers vindt crowdfunding maar onzin.

Deze week kunnen we natuurlijk niet om The Witcher 3: Wild Hunt heen. Deze grootse en epische RPG van ontwikkelaar CD Projekt RED is absoluut dé release van de maand en volgens sommigen zelfs van het jaar. De game was voor de release al meer dan een miljoen keer gepre-ordered en wij zijn dan ook benieuwd of jullie hebben uitgekeken naar deze RPG. De nieuwe stelling luidt dan ook:

Ga je The Witcher 3: Wild Hunt aanschaffen?

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees Wijnhorst Kees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?