All I want for Christmas: Patrick met Astral Chain

Geplaatst:

Zo tijdens de Kerstdagen reikt de 'Mech' waarmee we in aanraking komen niet veel verder dan de oven om een lekker hertenbiefstukje te laten garen. Patrick compenseert dat maar wat graag met de game die op zijn verlanglijstje staat, want dat is Astral Chain. De futuristische hack en slash-game staat daar namelijk bol van. Het is dan ook niet zo vreemd dat Patrick uit volle borst 'All I Want For Christmas Is Astral Chain!' zingt.

Detectiveje spelen in de toekomst

Tjonge, zo heb je je rondje beste wensen weer gehad en voor je het weet zijn de kerstdagen alweer in zicht en moet je je verlanglijstje samenstellen. En er is op het gebied van games dit jaar ook best wel veel verschenen dat mij aanspreekt. Vreemd genoeg heb ik vrijwel alles van wat ik interessant vind al in huis gehaald of voor handen via de Xbox Game Pass. Toch ontbreekt er nog een titel die ik graag eens wil spelen; Astral Chain. Niet in de laatste plaats omdat je in die game de rol vervult van een detective en dat spreekt mij sowieso wel aan. Maar ook de futuristische setting, actie en unieke eigenschappen van die game spreken mij erg aan.

Voor mijn gevoel is Astral Chain dit jaar wel erg onder de radar gebleven bij veel mensen. Dit komt wellicht omdat ik maar weinig mensen persoonlijk ken die de game ook daadwerkelijk hebben aangeschaft en gespeeld. Dat doet niets af aan het feit dat mijn interesse zelfs richting de kerst onverminderd groot is. Na het lezen van Delano's review van Astral Chain werden mijn vermoedens van deze game bevestigd en sindsdien stond de game op mijn lijstje. Helaas kwamen er telkens games uit die nét iets meer prioriteit hadden voor mij, waardoor het er tot dusver nog niet van gekomen is om deze game op te pikken.

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Astral Chain

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

30 augustus 2019

Ontwikkelaar

PlatinumGames Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord