Gerucht: Volgende Call of Duty wordt Modern Warfare 4

Geplaatst: 22 mei 2018 20:35
Aangepast: 15 juni 2018 19:16

De eerste beelden van Black Ops 4 zijn net nog op ons netvlies gebrand of de geruchten voor het volgende deel zijn er al weer. Het volgende deel moet weer gemaakt worden door Infinity Ward en wordt niets minder dan Modern Warfare 4.

Een aantal zaken zijn er namelijk gebeurd of opgevallen waardoor dit gerucht versterkt wordt. Zo zijn er oud medewerkers van Infinity Ward destijds overgestapt naar Respawn Entertainment. Deze medewerkers gaan nu weer terug. Laten dit nu de medewerkers zijn die betrokken zijn geweest bij de eerste twee delen van de Modern Warfare-serie. Qua volgorde van release, is Infinity Ward weer aan de beurt. Tot slot heeft Craig Fairbrass zich misschien versproken door aan te geven dat hij zijn stem weer heeft verleend aan een nieuwe Call of Duty, die hij aanduidt met Modern Warfare.

Eerst zien, dan geloven maar dat er na Black Ops 4 een nieuwe CoD komt, is zo zeker als maar kan. Persoonlijk zou ik een hedendaagse setting weer kunnen waarderen. Gezien het succes van Rainbow Six Siege, ook geen verkeerde keuze van Activision.

Bron: GamingIntel
Lees meer