Ubisoft komt met drie grote games voor april 2019

Geplaatst:
Aangepast: 12 maart 2019 19:31

De Franse ontwikkelaar en uitgever Ubisoft heeft tijdens de investeerdersvergadering laten weten dat ze op drie grote Ubisoft-games mikken voor het begin van het nieuwe fiscale jaar. Dit is voor april 2019 dus. The Crew 2 en The Division 2 staan sowieso op het programma en een nog niet aangekondigde game, wellicht een nieuwe Splinter Cell?

The Crew 2 verschijnt op 29 juni aanstaande en Tom Clancy's The Division 2 moet nog een releasedatum krijgen. Op de aankomende E3 gaan we hier mogelijk meer informatie over krijgen.In elk geval weten we dat Beyond Good and Evil 2 en Skull and Bones niet gaan verschijnen voor april volgend jaar.

Ubisoft verwacht bij elkaar meer dan 19 miljoen exemplaren van deze games wereldwijd te verkopen, daarmee hebben ze hun verwachten iets bijgesteld. Misschien vanwege minder hoge verwachtingen van The Crew 2?

Ubisoft heeft zijn E3-persconferentie op 11 juni aanstaande, 22:00 uur Nederlandse tijd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer