Video: 11 Bit StudiOS onthult hun vergelijkingstrailer voor Moonlighter

Geplaatst: 17 mei 2018 15:45
Aangepast: 17 juni 2018 00:18

11 Bit StudiOS onthult hun vergelijkingstrailer voor hun nieuwe winkelsimulator en dungeon crawler, Moonlighter. De Super Official Platform Trailer steekt de draak met de veelvoorkomende vergelijkingstrailers.

11 Bit StudiOS laat zien hoe de game op de PlayStation 4, Xbox, Nintendo Switch en de pc draait. De trailer heeft veel buzzwords zoals 4K Resolution, Realistic Physics, Volumetric Smoke en andere technische hoogstandjes. Dit lijkt allemaal heel overdreven voor een pixel-art game, maar de trailer is vermakelijk en biedt ondertussen een glimp van de game. Bekijk de Super Official Platform Trailer hier.

Moonlighter komt op 29 mei naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc. De Nintendo Switch-versie wordt ook ontwikkeld alleen is de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Moonlighter

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 mei 2018

Ontwikkelaar

Digital Sun

Gameliner Awards

-

Lees meer