Retro Studios werkt aan een nieuwe Star Fox-game?

door Alex Zweers
 • Bron: Reddit
 • De geruchten gaan de wandelgangen rond dat Retro Studios, die eerder verantwoordelijk was voor de Metroid Prime-serie, en de comeback van de Donkey Kong Country-serie, bezig is met een nieuw deel in de Star Fox-serie. Het zou hierbij gaan om een racegame.

  De ontwikkelaar zou praktisch geen tijd en moeite hebben hoeven stoppen in de Switch versie van Donkey Kong Country Tropical Freeze, dus ze hebben waarschijnlijk genoeg tijd overgehad voor een nieuwe game de afgelopen vier jaar. De nieuwe game gaat Star Fox Grand Prix heten volgens een anonieme gebruiker op 4chan.  Kunnen we een spin-off aankondiging in de Star Fox-serie verwachten aanstaande E3? De tijd gaat het ons leren.

  Reacties

  Peter (16 mei 2018 - 18:15)
  Peter
  • Diehard
  • 3005 reacties

  Oh jee.

  Hoe zeer ik ook Star Fox fan ben, kan ik niet zeggen dat ik blij ben hoe het allemaal is gelopen met deze gamereeks. De grote man Miyamoto heeft nota bene meegewerkt aan Star Fox Zero, en hoe graag ik de game de shit wil vinden, eigenlijk is het behoorlijk matig.

  Retro Studios geeft hoop, maar met "Grand Prix" zouden we dus een racegame mogen verwachten? Please, geef ons gewoon een Star Fox game met de ouderwetse gameplay, maar dan nieuwe levels en eindelijk eens een nieuw verhaal, ipv dezelfde 4x achter elkaar.

  86.93.74.xxx (Gast) (16 mei 2018 - 19:38)

  Ik hoop stiekem op een werktitel voor een nieuwe fzero...

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked